MA IS HOZHATSZ EGY JÓ DÖNTÉST!

EGÉSZSÉGRE HANGOLT, SZERETHETŐ ÉTELEK
A KÜSZÖBÖDIG SZÁLLÍTVA

Tápláló, mindenmentes és nagyon finom

Számomra abszolút szempont, hogy a lehető legtisztább legyen az a snack, amit életvitelszerűen beépítek a napjainkba. A Raw Bite minősége, valamint missziója egyértelműen az, amivel igazán azonosulni tudok. Megérkezett a Raw Bite Box az oldalunkra. 

Elképesztően örültem, amikor Martin a nyár elején megkeresett azzal az ötletével, hogy tegyük rendelhetővé a Raw Bite szeleteit az oldalunkon keresztül is. Többször volt már alkalmam fogyasztani ezeket a nyers vegán, datolya, mandula és kesudió alapú termékeket, és mindig nagyon elégedett is voltam velük.

 

A Raw Bite története egészen 2009-re nyúlik vissza, az első szeleteket a három alapító egy dániai konyhaasztalnál készítette el. A gyártás helyszíne mind a mai napig Dánia, de persze kivételek mindig voltak és lesznek is. Nincs ez máshogy a Raw Bite háza táján sem, ugyanis a peanut (mogyorós) szelet gyártását, Hollandiába helyezték át azzal a céllal, hogy csökkentsék a többi szeletben a mogyoró előfordulási esélyét. 🥜

 

LESS IS MORE - NATURE DOES NOT NEED ADDITIVES.

Vagyis, a kevesebb néha több - a természetnek nincs szüksége adalékanyagokra.

Bio alapanyagok felhasználásával készül, garantáltan hozzáadott cukortól, pálmaolajtól, színezéktől és gluténtól mentes.

 

Az oldlaunkon keresztül 6 db-os kiszerelésben tudjátok megvásárolni a szeleteket. A box a következő összeállítást tartalmazza: 

 

  • 2 db CACAO 
  • 2 db PEANUT
  • 1 db CESHEW
  • 1 db COCONUT

 

Rendeld meg még ma és biztosítsd be a tápanyagban gazdag, adalékoktól mentes uzsonnádat és legyél velünk önmagad legfittebb verziója!

 

Megérkezett a Raw Bite Box az oldalunkra. Tápláló, mindenmentes és nagyon finom._0
Megérkezett a Raw Bite Box az oldalunkra. Tápláló, mindenmentes és nagyon finom._1

Facebook és Instagram oldalunkon folyamatosan
frissülő, hasznos információkat találsz az egészséges étkezésről, a felhasznált alapanyagokról és konyhánkról.

2024. Minden jog fenntartva.
Fejlesztette: Webcapital Kft.