MA IS HOZHATSZ EGY JÓ DÖNTÉST!

EGÉSZSÉGRE HANGOLT, SZERETHETŐ ÉTELEK
A KÜSZÖBÖDIG SZÁLLÍTVA

Csapatom

Győző-Molnár Anna

Győző-Molnár Anna

MSc Táplálkozástudományi szakember, funkcionális táplálkozási szakreferens

A táplálkozástudomány iránti szenvedélyem 2016-ra nyúlik vissza, amikor versenysport mellett a lehető legtöbbet kellett kihoznom az étkezéseimből, hogy fokozzam a sportteljesítményemet. Ez az időszak viszont hormonális és emésztőrendszeri problémákat eredményezett nálam, amire a hagyományos gyógyszeres megközelítés sikertelennek bizonyult. Ezután kezdtem el alternatív megoldások felé nyitni, számtalan előadáson és táplálkozási képzésén mélyítettem el a tudásomat, időközben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán a Táplálkozástudományi MSc szakot is.

 

Olyan étkezési rendszeren dolgozunk az ügyfeleimmel, amely fenntartható, és a hétköznapokba is kényelmesen beilleszthető, drasztikus lemondások nélkül, melyeken keresztül eloszlathatom a táplálkozással kapcsolatos tévhiteket. Hiszek a tápanyagdús és feldolgozatlan ételek gyógyító erejében és abban, hogy a szélsőségek nem vezetnek hosszútávon jóra. Ugyanakkor tudom azt is, hogy nem mindig van lehetőség előrekészülni a hétköznapokban - ebben nyújt segítséget a Nutrifit Kitchen, ami mindenki számára kínál egy egészségtudatos és kényelmes megoldást.

Nagy Balázs

Nagy Balázs

Séf

Nagy Balázs vagyok, séf és egyben a Nutrifit Kitchen konyhájának vezetője is. Zsófival és a munkásságával 2021-ben találkoztam először, mely akkor olyan mély benyomást tett rám, hogy a segítségét is kértem egy egészségesebb, tudatosabb életmód kialakításában.

Az egészséges ételkiszállítás gondolata együttműködésünk alatt fogalmazódott meg bennem, mely ötletemet végül Zsófival is megosztottam. És milyen jól tettem. 2021 őszén már a Nutrifit Kitchen koncepcióján dolgoztunk, és 2022 nyarán pedig debült az első, közösen megálmodott étlapunk. Az én célom az, hogy Zsófi ötleteit és az általa követett táplálkozási irányelveket a lehető legjobb minőségben, gyakorlatban is kivitelezhetővé tegyem. 

Andrusch Virág

Andrusch Virág

Fotós

Andrusch Virág vagyok, az Instagramon évek óta @vieravirag név alatt tevékenykedem. Magamat 'hangulatfotósként' szeretem aposztrofálni, mivel témáim rendkívül szerteágazóak - a csendélet tematikától kezdve a gasztrofotókon át egészen az enteriőr képekig - mindenben meglátom a szépséget és a mondanivalót. Legfőbb célom az élet mindennapi csodáinak közvetítése - hitvallásom, hogy egy jól elkapott kép többet mond ezer szónál, legyen szó egy reggeli kávéról, egy parfümös üvegcséről vagy a lehulló, őszi falevelekről.

 

Gasztróban jártas, a finom falatokért lelkesedni tudó fotósként és magánemberként egyaránt kiemelkedő öröm volt számomra, hogy én is hozzá tehetek egy kis pluszt a Nutrifit Kitchen üzenetéhez, esztétikájához, mondanivalójához.

Hitka Viktória

Hitka Viktória

Designer & grafikus

lllusztrációval és grafikával foglalkozom. Leginkább könyvkiadóknak, civil szervezeteknek és új induló vállalkozásoknak dolgozom. Vizuális kampány stratégiákat, könyvborítókat és arculatokat tervezek.

 

A Nutrifit Kitchen arculata és csomagolásai az egyik olyan munkám, amiben egyszerre tudtam megjeleníteni szabad illusztrált elemeket és pontról pontra átgondolt, komplex arculati részleteket. 

Facebook és Instagram oldalunkon folyamatosan
frissülő, hasznos információkat találsz az egészséges étkezésről, a felhasznált alapanyagokról és konyhánkról.

2024. Minden jog fenntartva.
Fejlesztette: Webcapital Kft.