MA IS HOZHATSZ EGY JÓ DÖNTÉST!

EGÉSZSÉGRE HANGOLT, SZERETHETŐ ÉTELEK
A KÜSZÖBÖDIG SZÁLLÍTVA

Pályaelhagyó üzemgazdászként 2018 óta foglalkozom táplálkozási tanácsadással, és segítem a hozzám fordulókat az egészségtudatos életmód kialakításában. Jómagam is érintett vagyok egy ma már csak civilizációs betegségként emlegetett egészségügyi problémában.

 

Az én történetem egészen 2004-ig nyúlik vissza, amikor is rosszindulatú nyirokdaganatot diagnosztizáltak nálam az orvosok. Az életem akkor, azzal a diagnózissal végérvényesen megváltozott. A fél év kemoterápiás kezelés sajnos nem múlt el nyomtalanul, hatásait mind a mai napig érezteti. De egészséges életmódomnak köszönhetően teljes értékű életet élek, és a kálváriámnak hála megtaláltam azt a hivatást is, amiben kiteljesedhetek.

 

A személyre szabott segítségnyújtás mindig is az egyik alappillére volt tanácsadói munkámnak, azonban az idő múlásával és a tapasztalatok megszerzésével rá kellett jönnöm, hogy csak kevesen képesek az életmódjukat ennyire részletekbe menően megváltoztatni. A mindennapok annyira felgyorsultak, és olyannyira felemésztenek minket, hogy a legtöbbször se időnk, se energiánk nem jut az egyik legfontosabb dologra, a táplálkozásunk megtervezésére, majd ennek kivitelezésére.

 

Azért is indítottam el a Nutrifit Kitchen ételrendelési lehetőséget, mert szerettem volna nagyobb körben segítséget nyújtani. Küldetésemnek tekintem, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az az üzenet, hogy az egészséges étkezés a természetes alapanyagok használatán alapul, és minden sztereotípia ellenére lehet nagyon ízletes is.

Nézzük, mivel találkozhatsz nálunk!

Klasszikus fogások:

Szuperfood fogások:

Vegán fogások:

Alacsony FODMAP-tartalmú fogások:

Állandó kínálat:

Alaplevek:

Fermentált zöldség:

Ételeink mindegyike:

Facebook és Instagram oldalunkon folyamatosan
frissülő, hasznos információkat találsz az egészséges étkezésről, a felhasznált alapanyagokról és konyhánkról.

2024. Minden jog fenntartva.
Fejlesztette: Webcapital Kft.