MA IS HOZHATSZ EGY JÓ DÖNTÉST!

EGÉSZSÉGRE HANGOLT, SZERETHETŐ ÉTELEK
A KÜSZÖBÖDIG SZÁLLÍTVA

Pályaelhagyó üzemgazdászként 2018 óta foglalkozom táplálkozási tanácsadással, és segítem a hozzám fordulókat az egészségtudatos életmód kialakításában. Jómagam is érintett vagyok egy ma már csak civilizációs betegségként emlegetett egészségügyi problémában.

 

Az én történetem egészen 2004-ig nyúlik vissza, amikor is rosszindulatú nyirokdaganatot diagnosztizáltak nálam az orvosok. Az életem akkor, azzal a diagnózissal végérvényesen megváltozott. A fél év kemoterápiás kezelés sajnos nem múlt el nyomtalanul, hatásait mind a mai napig érezteti. De egészséges életmódomnak köszönhetően teljes értékű életet élek, és a kálváriámnak hála megtaláltam azt a hivatást is, amiben kiteljesedhetek.

 

A személyre szabott segítségnyújtás mindig is az egyik alappillére volt tanácsadói munkámnak, azonban az idő múlásával és a tapasztalatok megszerzésével rá kellett jönnöm, hogy csak kevesen képesek az életmódjukat ennyire részletekbe menően megváltoztatni. A mindennapok annyira felgyorsultak, és olyannyira felemésztenek minket, hogy a legtöbbször se időnk, se energiánk nem jut az egyik legfontosabb dologra, a táplálkozásunk megtervezésére, majd ennek kivitelezésére.

 

Azért is indítottam el a Nutrifit Kitchen ételrendelési lehetőséget, mert szerettem volna nagyobb körben segítséget nyújtani. Küldetésemnek tekintem, hogy a lehető legtöbb emberhez eljusson az az üzenet, hogy az egészséges étkezés a természetes alapanyagok használatán alapul, és minden sztereotípia ellenére lehet nagyon ízletes is.

Nézzük, mivel találkozhatsz nálunk!

Klasszikus fogások:

Szuperfood fogások:

Vegán fogások:

Alacsony FODMAP-tartalmú fogások:

Állandó kínálat:

Alaplevek:

Fermentált zöldség:

Ételeink mindegyike:

Facebook és Instagram oldalunkon folyamatosan
frissülő, hasznos információkat találsz az egészséges étkezésről, a felhasznált alapanyagokról és konyhánkról.

2024. Minden jog fenntartva.
Fejlesztette: Webcapital Kft.

Sütiket használunk

Ezen a weboldalon sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldal forgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

További információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatót.

Testreszabás
További részletek
További részletek