Koplalás, kimerítő edzések és jojó-effektusok nélkül is elérheted önmagad legfittebb verzióját.

Nutrifit Lifestyle e-Book & Receptgyűjtemény

Zsófi
vagyok,

Funkcionális táplálkozási referens

Gyakorlatban is könnyen használható tudást adok motiválatlan és csalódott életmódváltók kezébe, amit egész életük során hasznosítani tudnak fittségi céljaik eléréséhez - mindezt önsanyargatás, lemondások és hosszú, kimerítő edzések nélkül.

2018 óta foglalkozom táplálkozási tanácsadással, azonban rá kellett jönnöm, hogy az egyénre szabott ajánlások, terjedelmüknél és bonyolultságuknál fogva, nem a leghatékonyabb eszközei a segítségnyújtásnak. Persze vannak kivételek, de én most a saját klientúrámmal szerzett tapasztalataimról beszélek.

Ha belegondolsz, még egy elektronikai cikkhez is több oldalas használati útmutató tartozik, míg a saját szervezetünk működéséről, igencsak keveset tudunk. Én segíthetek neked abban, hogy megértsd és támogasd ezt a működést az étkezéseden keresztül.

Hiszek abban, hogy a módszeremmel mindenki elérheti önmaga legfittebb verzióját, akkor is, ha minden eddigi próbálkozása kudarcba fulladt.

Nutrifit Lifestyle

Receptgyűjtemény

  • 24 db könnyű, gyors, pénztárcabarát és egészséges recept
  • csodalisztek és egyéb, diétás, aranyárú termékek nélkül
  • valódi, szezonális alapanyagokból

EZ A RECEPTGYŰJTEMÉNY SEGÍT NEKEM ABBAN, HOGY RÁVEZESSELEK A HELYES TÁPLÁLKOZÁSRA, EZZEL EGYÜTT PEDIG VÉGET VET A BEVÁSÁRLÁS ÉS FŐZÉS OKOZTA ÁLLANDÓ BIZONYTALANSÁGNAK.

Ha netalántán kezdőként barátkozol az egészségtudatos életmód kialakításával és leginkább azt szereted, amikor valaki kerek perec megmondja mit egyél adott napszakban vagy haladó életmódváltóként új ötletekre, motivációra van szükséged, esetleg idő hiányában nem tudod frissíteni a receptied tárházát, akkor neked is érdemes megismerned ezt a szezonálisan megújuló termékemet.

3.490 Ft

Szeretném a recepteket

NE FELEJTSD EL, A JÓL ÖSSZEÁLLÍTOTT NAPI ÉTKEZÉSEK:

nem a lemondásokról szólnak, energizálnak, és szinte észrevétlenül támogatják fittségi céljaidat.

Nutrifit
Lifestyle
e-Book

EGÉSZSÉGTUDATOS SZOKÁSOK A MINDENNAPJAIDBA, HOGY A FOGYÁSI ÉS FITTSÉGI CÉLJAID CSAK POZITÍV MELLÉKHATÁSOK LEGYENEK

Az alapoktól kezdve, tényeken, tévhiteken, összefüggéseken és recepteken keresztül vezetlek rá az egészségtudatos életmódra úgy, hogy mindvégig a saját tempódban haladhatsz. Képes leszel önállóan is tudatos döntéseket hozni, étkezéseket önállóan összeállítani, mindennek köszönhetően pedig stabilizálódni fog a vércukorszinted, javulni fog a közérzeted, a teljesítményed, az emésztésed és az alvásod minősége is.

Ez nem egy időben korlátozott program, nem egy újabb divatdiétás irányzat, ez egy olyan tudásanyag, amit egész hátralévő életed során alkalmazni, és ezáltal kamatoztatni tudsz. A legjobb befektetés Önmagad legfittebb verziójába.

Akinek nem ajánlom ezt a tudásanyagot:

  • kizárólag vegán táplálkozást követőknek,
  • várandós kismamáknak,
  • krónikus betegségekkel élők számára.

25.000 Ft

Szeretnék fitt lenni

Erre van szükségem

Töltsd ki az adataidat, válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, és küldj nekem üzenetet a JELENTKEZEM gombra kattintással. A vásárlás további menete, az ÁSZF-ben foglaltak szerint történik.

Sütiket használunk

Ezen a weboldalon sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldal forgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemző partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

További információkért tekintse meg adatvédelmi tájékoztatót.

Testreszabás
További részletek
További részletek